Nieuws

Gemeente Elburg zoekt kampioenen

28 mrt, 2022
elburg.nl logo elburg.nl
Gemeente Elburg zoekt kampioenen — elburg.nl

Gemeente Elburg zoekt kampioenen

Door het coronavirus zijn er in het afgelopen jaar in diverse sporten de competities niet uitgespeeld of zijn grote kampioenschappen geannuleerd. Ondanks dat gaat de gemeente toch een aantal kampioenen in het zonnetje zetten. Vanwege het coronavirus zal de opzet wel anders zijn dan andere jaren.

Advertentie

Uitreiking twee prijzen

Dit jaar reikt de gemeente twee prijzen uit:

  • Arie Zwijnenburg Trofee: groot jong talent tot 21 jaar;
  • Jo Huisman Trofee: de sportman, -vrouw of –team.

De prijzen worden persoonlijk uitgereikt.

Wie komen in aanmerking?

In aanmerking voor de huldiging komt: een team of een individuele sporter die een internationale, nationale of provinciale prijs heeft gewonnen. Ook districtskampioenen of degenen die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd kunnen zich aanmelden!
De huldiging is bestemd voor zowel kampioenen van verenigingen uit de gemeente Elburg als kampioenen die wonen in de gemeente Elburg en lid zijn van een vereniging van buiten de gemeente, omdat binnen de gemeente een zodanige vereniging ontbreekt. Clubkampioenen blijven buiten beschouwing.

Aanmelden

Ben jij of ken jij een groot (jeugd)talent? Of weet je iemand/een team die een opvallende prestatie heeft neergezet binnen de gemeente Elburg in 2021? Aarzel dan niet en meld hem/haar of het team aan vóór 31 maart a.s. voor de Arie Zwijnenburg Trofee of Jo Huisman Trofee.
Aanmelden kan via [email protected]. Bij het aanmelden graag een goed omschreven verhaal toevoegen. Na de selectie ontvang je bericht of jij, degene die je aangemeld hebt of het team in aanmerking komt voor een van de trofeeën.

Bron: elburg.nl