Gelijkspel ESC tegen Terschuurse Boys

9 feb, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Gelijkspel ESC tegen Terschuurse Boys — elburgersc.nl

Dinsdagavond oefende ESC 1 in Elburg tegen het in de 4e klasse D spelende vv ’s Heerenbroek. Het werd een doelpuntrijk gelijkspel 3-3. Zaterdag oefenden de mannen van hoofdtrainer Siemen Lindeboom in Elburg tegen Terschuurse Boys, dat uitkomt in de 3e klasse B. ESC had aan het begin de overhand, maar dat resulteerde helaas niet tot doelpunten. Naarmate de eerste helft vorderde kwam Terschuurse Boys beter in de wedstrijd en kwam vlak voor rust op een 0-1 voorsprong. Na rust bleven de kansen spaarzaam. Een prachtige vrije trap van Max Lamberink in de kruising leverde uiteindelijk de 1-1 op. Dat was ook de einduitslag.

Komende zaterdag oefent ESC wederom in een thuiswedstrijd. Om 14.45 uur wordt er afgetrapt tegen het in de 4e klasse D spelende sv Zalk, dat getraind wordt door oud ESC-trainer Egbert Kragt.

Bron: elburgersc.nl