Nieuws

Força Fit verlengt sponsorcontract!

20 feb, 2023
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Força Fit verlengt sponsorcontract! — elburgersc.nl

Força Fit blijft nog voor drie jaar als sponsor aan de Elburger Sportclub verbonden. Dit goede nieuws werd bevestigd tijdens een feestelijke bijeenkomst. Het contract werd getekend en bloemen werden uitgereikt aan Janick Leusink, eigenaar van Força Fit. Danny Rorije was hierbij aanwezig namens ESC. Gefeliciteerd!

Advertentie

Força Fit is de gezelligste en toegankelijkste sportschool in Elburg. Força Fit is een innovatieve en toegankelijke sportschool in Elburg. Hier ervaart u fitness in een gezellige ontspannen omgeving waarin u gemotiveerd wordt om uw doelen te behalen. Doe mee aan één van de vele groepslessen, ga zelfstandig te werk met onbeperkt fitness of combineer deze twee opties.

Ook voor personal training kunt u bij Força Fit terecht, is er sprake van een blessure of weet u niet waar u moet beginnen? Wij zullen samen uw wensen en mogelijkheden bespreken en u bij de uitwerking begeleiden, alles zodat u fijn kan sporten!

Neem contact op met Força Fit voor een vrijblijvend intakegesprek. Natuurlijk kunt u ook altijd langs komen in de sportschool. De tarieven en het inschrijven vindt u beide op de website.

Força Fit
Honingsveldweg 13
8081LN Elburg
[email protected]
0525-685665/0623212771

Bron: elburgersc.nl