Logo — In Elburg

Nieuws

Flexible+ verlengt sponsorcontract met 3 jaar!

4 okt, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Flexible+ verlengt sponsorcontract met 3 jaar! — elburgersc.nl

De Elburger Sportclub en Flexible+ hebben hun samenwerking voor 3 jaar verlengd! Rick Spijkerboer is de eigenaar van Flexible+. Flexible+ is een groeiende onderneming in de uitzendbranche. Namens Flexible+ was Rick Spijkerboer aanwezig om het contract te tekenen en het bijbehorende boeket bloemen van Danny Rorije, namens de sponsorcommissie, in ontvangst te nemen.

Advertentie
Tabernakel Tenten

Flexible+ is een ambitieuze, jonge en dynamische uitzendorganisatie met diverse opleidingsmogelijkheden. De kernwaarden van Flexible+ zijn Persoonlijk, Collegiaal, Flexibel, Bevlogen en Enthousiast. Deze kernwaarden zorgen voor een persoonlijke aanpak! Flexible+ richt zich op de bemiddeling bij alle vormen van uitzend- en detacheringswerk en is gespecialiseerd in de levering van dienstverlenende, technische medewerkers voor de telecomsector, maar uiteraard bemiddelen we ook (voor zowel lager- als hoge opgeleide medewerkers) voor andere sectoren als logistiek, kantoorfuncties, bouw, etc.

Naast het traditionele uitzenden richt Flexible Plus zich ook BBL trajecten in diverse sectoren en bieden zij VCA/BHV opleidingen aan bij bestaande en mogelijk nieuwe klanten.

Flexible+ kenmerkt zich door korte communicatielijnen en het vinden van de balans tussen persoonlijke en professionele ambities. Door de jarenlange ervaring, de servicegerichte denkwijze en de flexibele instelling werft en selecteert Flexible+ de juiste werknemer voor de juiste werkgever. Of het nu gaat om een full- of parttime dienstverband voor lange of korte tijd.

Flexible+ is uitzenden en opleiden met een plus! Dus met een meerwaarde! De werknemers van Flexible+ worden opgeleid en met ervaring in het veld aangeboden, voorzien van de juiste gereedschappen en indien nodig met eigen vervoer. Flexible+ kan zo altijd de passende kandidaat uitzenden. Flexible+ is er voor werknemer én werkgever!

Kijk voor meer informatie op: https://flexibleplus.nl/

Bron: elburgersc.nl