Nieuws

Familiebedrijf Ten Hulscher: ruime tijd actief in Deurbeslag

29 nov, 2021
Familiebedrijf Ten Hulscher: ruime tijd actief in Deurbeslag —

Ten Hulscher bv is specialist in hang- en sluitwerk. Het bedrijf importeert, produceert en ontwikkelt deurbeslag, raambeslag, meubelbeslag en veiligheidsbeslag. Sinds de oprichting in 1996 is het bedrijf is landelijk uitgegroeid.

Advertentie

Bij Ten Hulscher leeft de missie om passend deurbeslag te ontwikkelen voor iedereen. Er is daarom een ruim assortiment samengesteld met producten in uiteenlopende stijlen en prijsklassen. Middels haar private label GPF bouwbeslag produceert de firma een uitgebreide collectie beslag en accessoires in RVS en smeedijzer. Ook andere gerenommeerde merken uit de wereld van het hang- en sluitwerk hebben zich verbonden aan Ten Hulscher. Zo distribueert het bedrijf de producten van de Italiaanse fabrikanten Mandelli en Utensil Legno en het Engelse smeedijzeren beslag van Kirkpatrick.

Passie voor deurbeslag vind je terug bij de teamleden van Deurbeslag en Cubic Colors. Zij staan elke werkdag met enthousiasme voor je klaar en zorgen voor een goedwerkende webshop met veel producten, optimale service rondom jouw bestelling en advies bij al je vragen.