Nieuws

EVV ontvangt mooi sponsorbedrag uit Rabo ClubSupport actie

12 okt, 2022
evv-elburg.nl logo evv-elburg.nl
EVV ontvangt mooi sponsorbedrag uit Rabo ClubSupport actie — evv-elburg.nl

Elk jaar kunnen leden van Rabobank stemmen op hun club om zo de kas van de vereniging extra te spekken. Op deze manier geeft de Rabobank een deel van haar winst aan verenigingen door het hele land. De Rabo ClubSupport actie staat open voor verenigingen en stichtingen die klant zijn bij de Rabobank en een maatschappelijk, sportief, recreatief of cultureel doel hebben. Stemmen kunnen worden uitgebracht door leden van de Rabobank vanaf 12 jaar.

Advertentie

De Rabobank Noord-Veluwe, waartoe Elburg samen met Nunspeet, Epe, Oldebroek en Heerde behoort, had dit jaar een bedrag van 220.000,- € te verdelen onder de 428 verenigingen en stichtingen die zich hadden aangemeld. In onze regio zijn ruim 22.000 stemmen uitgebracht. Een stem was daarmee goed voor een bedrag van 9,40 €.

Afgelopen donderdag 6 oktober werden de deelnemers via een digitale ‘Finaleshow’ over de uitslag van de support actie geïnformeerd. Voor EVV wordt er binnenkort een prachtige bedrag van € 1.156,17 overgemaakt. Dit bedrag komt overeen met 116 uitgebrachte stemmen!

In 2021 waren er 129 stemmen op onze vereniging uitgebracht en mochten we een bedrag van € 857,42 bijschrijven.

We danken onze leden en sympathisanten voor het stemmen, en de Rabobank voor de mooie financiële bijdrage aan onze vereniging

Bron: evv-elburg.nl

Reviews are closed.