Evenementen

Datum

18 nov - 19 nov

Locatie

Elburg, Haven

Sinterklaasintocht Elburg

Sinterklaasintocht in Elburg is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij Sinterklaas en zijn Pieten met de stoomboot aankomen in de haven van de historische stad Elburg. Tijdens de intocht worden Sinterklaasliedjes gezongen en is er veel gezelligheid en feestelijke sfeer in de stad.

De Sinterklaasintocht in Elburg is erg populair bij zowel kinderen als volwassenen en trekt jaarlijks veel bezoekers. De route van de intocht leidt door de sfeervolle oude binnenstad van Elburg, waarbij Sinterklaas en zijn Pieten worden toegezwaaid door enthousiaste kinderen.

Na afloop van de Sinterklaasintocht kunnen kinderen op verschillende locaties in de stad terecht om Sinterklaas en zijn Pieten persoonlijk te ontmoeten. Ook zijn er diverse activiteiten en optredens georganiseerd in het kader van het Sinterklaasfeest.

De Sinterklaasintocht in Elburg is een traditie die al vele jaren bestaat en nog steeds veel mensen aantrekt. Het is een gezellig evenement waarbij jong en oud samen genieten van de feestelijke sfeer en de komst van Sinterklaas en zijn Pieten.