ESC VR30+ 1 komt helaas niet tot scoren, maar wel weer een punt

19 okt, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
ESC VR30+ 1 komt helaas niet tot scoren, maar wel weer een punt — elburgersc.nl

Vrijdagavond speelden een aantal VR30+ teams tegen elkaar op het hoofdveld van het Burgemeester Bode Sportpark in Elburg. Dat het vrouwenvoetbal nog steeds in de lift zit, blijkt wel uit het feit dat sv ’t Harde sinds dit seizoen ook een VR30+ heeft en VSCO ’61 zelfs een tweede team VR30+ heeft kunnen oprichten. Samen de vrouwen van Go Ahead Kampen mochten ze het tegen elkaar opnemen. De wedstrijden op een half duren 20 minuten, waarin niet gewisseld wordt van speelhelft. Het publiek was deze avond met grote getale komen kijken.

Vorige maand wist ESC VR30+ 1 twee keer gelijk te spelen bij de wedstrijden op bezoek op Sportpark Schenk in ’t Harde. De eerste wedstrijd begon goed voor ESC VR30+ 1, helaas wisten ze niet te scoren maar het eerste gelijkspel van de avond was binnen tegen VSCO ’61 VR30+ 2 0-0. Daarna mochten ze het opnemen tegen Go Ahead Kampen VR30+ 1, die met 2-0 werd verloren. Ook in de laatste wedstrijd moesten de vrouwen van ESC VR30+ 1 genoegen nemen met een kleine 1-0 nederlaag tegen sv ’t Harde VR30+.

In de kantine van ESC was derde helft een gezellige en dolle boel tot in de late uurtjes. Voldaan en met een goed ging iedereen het weekend in.

Bron: elburgersc.nl