Nieuws

ESC Cold Cup Vrouwentoernooi

1 mrt, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
ESC Cold Cup Vrouwentoernooi — elburgersc.nl

Zaterdagmiddag stond bij ESC het tweede deel van de Cold Cup, het vrouwentoernooi op het programma. Op een zonovergoten Burgemeester Bode sportpark streden vijf teams om de hoofdprijs van het door ANOVA kappers mogelijk gemaakte Cold Cup Vrouwentoernooi. Naast ESC VR1, deden de volgende teams mee; DSV’61 VR1, sv Nieuwleusen VR1, ASV Dronten VR1 en ASV Dronten VR2. Ook hier duurden de wedstrijden 25 minuten en speelde elk team een keer tegen elkaar.

Advertentie

Het werd een spannende strijd op de titel. ESC VR1 had een grote kans om de eerste Cold Cup te winnen, dit doordat geen enkele wedstrijd werd verloren. Maar de vrouwen van ASV Dronten VR2 deden het nog net ietsje beter en gingen er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor. Uiteraard gaan de welgemeende felicitaties naar dit vriendinnenteam uit Dronten.
Sponsor ANOVA kappers had net zoals in de ochtend bij het Cold Cup MO17 toernooi, een mooie beker ter beschikking gesteld voor de winnaar van het Cold Cup Vrouwentoernooi. Tevens was er voor elke speelster een leuke attentie en kreeg ieder team een tegoedbon voor een schaal met warme snacks. Na afloop kwamen leuke reacties binnen bij de organisatie. En deze kijken er dan ook naar uit om het Cold Cup MO17 en Vrouwentoernooi volgend jaar weer te organiseren.
Zonder sponsor ANOVA kappers en de inzet van alle vrijwilligers was dit toernooi niet mogelijk geweest. Heel hartelijk bedankt allemaal.

Bron: elburgersc.nl