Nieuws

ESC archief zoekt oude foto’s en spullen

15 apr, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
ESC archief zoekt oude foto’s en spullen — elburgersc.nl

Een enthousiaste groep vrijwilligers is druk bezig met het aanleggen van een digitaal archief. Tijdens het maken van het jubileumboek Elburger SC 75 jaar, zijn er diverse foto’s binnen gekomen welke niet in het boek zijn verschenen. Deze foto’s, samen met toekomstige foto’s straks via de website van de Elburger SC te bewonderen. Een voorproefje is te zien via www.elburgersc.nl, tabblad Onze club, Algemeen, Archief.

Advertentie

Wellicht zijn er mensen die nog oude en of nieuwe foto’s hebben liggen, welke we aan het digitale archief mogen toevoegen. Oude foto’s bij voorkeur inscannen op 300 dpi of hoger in JPEG formaat. Mocht u niet in het bezit zijn van een fotoscanner, dan kunnen deze ook door ons worden ingescand. Uiteraard krijgt iedereen zijn oude foto onbeschadigd terug. Digitale foto’s met een hoge resolutie in JPEG formaat zijn ook van harte welkom. Uiteraard het liefst met de namen van degenen op de foto erbij, in de email of een Word document.

Wellicht heeft u nog oude foto’s, plakboeken, vaantjes of iets dergelijks met betrekking tot de Elburger SC, waar u niks meer mee doet. Dan zijn deze van harte welkom bij het archief van ESC. Voor foto’s of nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met Harry ten ten Hove [email protected] of Sake Santema [email protected] via de email.

Bron: elburgersc.nl