Nieuws

Enthousiaste sponsors ESC 17-1

27 nov, 2023
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Enthousiaste sponsors ESC 17-1 — elburgersc.nl

Met trots presenteren wij onze nieuwe sponsors voor het voetbalseizoen van ESC 17-1! Dankzij de enthousiaste steun van restaurant Dockyard, Veluwe Strandbad en Aqua Centrum schitteren onze jongens in splinternieuwe koningsblauwe shirts, terwijl ze op weg zijn naar de titel. Samen maken we dit voetbalavontuur onvergetelijk!

Advertentie

www.restaurantdockyard.nl
Genieten van lekker eten, met vermaak voor jong en oud? Dat kan bij Dockyard, terwijl je tijdens de lunch, de borrel of het diner kan je genieten van het mooie uitzicht op het Veluwemeer en de jachthaven.

www.veluwestrandbad.nl
Veluwe Strandbad is een direct aan het Veluwemeer gelegen vakantiepark. De sfeervolle bungalows bieden u een zeer comfortabel verblijf en een prachtig uitzicht over het Veluwemeer. Op onze ruime kampeerplaatsen kunt u genieten van het buitenleven.

www.aquacentrum.nl
Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is een ideaal vakantieoord voor pure ontspanning. Het vakantiepark bevindt zich namelijk direct aan het breedste deel van het Veluwemeer. Altijd al eens willen ontwaken aan het water? Dat kan in onze moderne strandhuisjes. Geniet van de opkomende zon en de eerste ochtendgeluiden van de watervogels. Daarnaast beschikken wij over ruime kampeerplaatsen.

Bron: elburgersc.nl