Nieuws

Eisner auto’s nieuwe sponsor bij ESC!

26 jun, 2023
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Eisner auto’s nieuwe sponsor bij ESC! — elburgersc.nl

De Elburger sportclub kan weer een nieuwe sponsor verwelkomen! Eisner auto’s uit Elburg komt onze vereniging steunen en daar zijn we erg blij mee. Ronald Cleijsen van de sponsorcommissie bracht een feestelijk bezoek aan de eigenaar van Eisner Auto’s; Marc van den Hoek.

Advertentie

Marc is een grote autoliefhebber: ‘Ik kon het woord ‘auto’ eerder zeggen dan papa en mama. Van kleins af aan wist ik het al zeker; ik wilde iets met auto’s gaan doen. Mijn passie voor auto’s heeft er voor gezorgd dat ik van mijn hobby mijn werk kon maken. Elke dag vind ik het weer geweldig om mensen te helpen bij de aanschaf van hun nieuwe auto. De klant met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan, dat is waar ik me elke dag met de volle 100% voor inzet. Als stagiair heb ik het vak geleerd bij het bedrijf waar ik nu mede eigenaar van ben, dat is toch geweldig! Na mijn stage heb ik de kans gekregen om dit mooie bedrijf in de toekomst te doen laten groeien. Samen met het team van geweldige mensen om mij heen sta ik graag voor u klaar’.

Eisner auto’s is al ruim 30 jaar een begrip in heel Nederland: Transparant, we komen onze afspraken na en ook na de aankoop van uw auto staan wij voor u klaar.

Eisner Auto’s
Uiterwaardenstraat 5
8081 HJ Elburg

W: https://www.eisnerauto.nl/
T: 0525-684155
E: [email protected]

Bron: elburgersc.nl