Nieuws

Draaijer Energie op Maat waardeert sponsorschap op

22 okt, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Draaijer Energie op Maat waardeert sponsorschap op — elburgersc.nl

Namens Draaijer Energie op Maat heeft Martin Roozeboom, samen met Ronald Kuipers van ESC, het sponsorcontract van bordsponsor geüpgraded naar het Zilverpakket. Als dank van waardering een fraai boeket bloemen overhandigd door Ronald Kuipers.

Advertentie

Draaijer Energie op Maat is sinds jaar en dag een trouwe sponsor van onze mooie voetbalclub en wil deze samenwerking continueren en zelfs uitbreiden. De sponsorovereenkomst is uitgebreid en als club zijn we dankbaar dat het bedrijf een zilveren sponsor is geworden.

Draaijer Energie op Maat verzorgt complete installaties voor in de woning en bij bedrijven. Duurzaamheid staat bij het in Elburg gevestigde bedrijf centraal en voordat ze een duurzame installatie aanleggen, gaan ze met u in gesprek. In dat persoonlijke gesprek worden uw wensen en doelstellingen geïnventariseerd met betrekking op het gebied van het verduurzamen van de woning. Vervolgens wordt de installatie ontworpen conform de eisen van de klant. Draaijer is in staat om u te ontzorgen, omdat het bedrijf zowel elektra als duurzame verwarming in het pakket heeft.

One stop shopping voor al uw installaties!

Draaijer Energie op Maat
Industriestraat 6
8081 HG Elburg

W: www.energieopmaat.net
T: 0525-637180
E: [email protected]

Bron: elburgersc.nl