Nieuws

Bekendmaking verslag informateur donderdag 31 maart

28 mrt, 2022
elburg.nl logo elburg.nl
Bekendmaking verslag informateur donderdag 31 maart — elburg.nl

Afscheid huidige raad maandag 28 maart

Op maandag 28 maart neemt de huidige raad afscheid. U bent van harte welkom in de raadszaal van het gemeentehuis. Het afscheid is ook digitaal te volgen via https://elburg.nl /bestuurlijkeinformatie of via www.loemedia.nl. De avond start om 19.30 uur.

Advertentie

Installatie nieuwe raad woensdag 30 maart

Woensdag 30 maart 19.30 uur wordt de nieuwe raad geïnstalleerd! De raadsleden worden in deze openbare raadsvergadering beëdigd. Wees welkom! Deze avond is ook digitaal te volgen via https://elburg.nl/bestuurlijkeinformatie en via www.loemedia.nl.

Bekendmaking verslag informateur donderdag 31 maart

Op donderdag 31 maart vanaf 19.30 uur wordt in de raadszaal van het gemeentehuis het verslag van de informateur bekend gemaakt. De informateur, de heer Toon van Asseldonk, zal zijn verslag over de informatiefase aan de lijsttrekkers bekendmaken.

De informateur heeft alle partijen de afgelopen tijd gesproken. Uit die gesprekken volgt een advies over het vervolgproces. Lijsttrekkers krijgen tijdens deze avond de gelegenheid op dit advies te reageren.

U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. U kunt deze avond ook digitaal volgen via https://elburg.bestuurlijkeinformatie.nl.

Bron: elburg.nl