Nieuws

Autoschade Smit Elburg verlengt bordsponsorcontract

25 jul, 2023
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Autoschade Smit Elburg verlengt bordsponsorcontract — elburgersc.nl

We zijn heel blij dat we het bord van Autoschade Smit uit Elburg voorlopig nog langs de lijn blijven zien op het Burgemeester Bode Sportpark. Om dit te vieren ging Bettina de Bruin van de sponsorcommissie langs bij Bradley van Dijk, de eigenaar. Een mooie bos bloemen kon natuurlijk niet ontbreken!

Advertentie

Autoschade Smit Elburg

Autoschade Smit is gespecialiseerd in het herstellen van schades aan auto’s. Hiervoor beschikken wij over een volledig uitgeruste werkplaats. Maar, naast auto’s zijn wij ook gespecialiseerd in het herstellen van schades aan boten en landbouwvoertuigen op locatie.

Als schadeherstelbedrijf vinden wij het belangrijk dat u een zo realistisch mogelijk beeld krijgt van de schade. Wij stemmen samen met u af of het interessant is om de schade via de verzekering te laten herstellen. Kleinere schades blijken vaak voordeliger als deze door de klant zelf worden betaald. Dan heeft dit namelijk geen effect op de no-claim korting. Autoschade Smit hanteert hiervoor gunstige tarieven. Met het inschatten van de schade worden ook altijd de overige, oudere schades bekeken. U kunt deze dan tegen een minimale vergoeding of soms zelfs gratis mee laten herstellen. Wilt u meer weten? Kom dan gerust langs of neem contact met ons op!

Kortom, voor schadeherstel moet u bij Autoschade Smit zijn.

Autoschade Smit
Robbertsmatenstraat 5
8081 HL Elburg
T: 0525-681508
https://www.autoschadesmit.nl/

Bron: elburgersc.nl