Logo — In Elburg

Nieuws

Autodealer Pouw nieuwe bordsponsor!

9 aug, 2023
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Autodealer Pouw nieuwe bordsponsor! — elburgersc.nl

De Elburger Sportclub is erg blij dat autodealer Pouw de vereniging steunt met een bord langs het hoofdveld! Ronald Cleijsen van de sponsorcommissie nodigde Elburger Gerwin van Bennekom, vestigingsmanager Pouw Meppel, uit op het Burgemeester Bode Sportpark. Daar werd het contract getekend. Een mooie bos bloemen maakte het extra feestelijk!

Advertentie
Tabernakel Tenten

Over Pouw
Pouw is het bekende gezicht voor de sterke merken Volkswagen, Audi (RS), SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Het bedrijf is er met de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Ook zijn zij er met hun werkplaatsen, leaseproducten, financierings- en verhuuractiviteiten en schadeherstelbedrijven. Je vindt Pouw niet alleen in Meppel, maar ook in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg, Harderwijk, Kampen, Rijssen en Zwolle.

De visie van Pouw
Pouw wil mensen innovatieve mobiliteit bieden die onze wereld en deze tijd van ons vragen. Zo gaan zij samen vooruit met hun klanten. Pouw is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group, een automotive onderneming met een leidende positie in Europa. Toch blijven ze sterk lokaal georiënteerd en betrokken bij de regio’s waar ze actief zijn, zoals Elburg.

Pouw gelooft in sportiviteit en ondernemerschap. Zij stropen graag hun mouwen op en geloven in een betrokken relatie met de klant. Wij investeren continu in kennis en kunde want we willen altijd voorop lopen. Dat deden ze als eerste Volkswagen- en Audidealer van Nederland en dat blijven ze doen, nu én in de toekomst.

Ben je benieuwd naar Pouw en hun dienstverlening en aanbod? Neem dan eens een kijkje op https://www.pouw.nl/

Bron: elburgersc.nl