Nieuws

Allround Zonwering nieuwe Ster Sponsor!

28 aug, 2023
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Allround Zonwering nieuwe Ster Sponsor! — elburgersc.nl

Wij kunnen niet zonder onze sponsoren. En er is weer een nieuwe Ster sponsor bij! Een Ster sponsor is naast door een bord langs het hoofdveld ook zichtbaar op onze Socials en in de presentatiegids. Hier zijn we dus extra trots op!

Advertentie

Allround Zonwering uit Elburg is de nieuwe ster sponsor van onze vereniging. Dit bedrijf van Cor Huigenbos is al vele jaren actief op bedrijventerrein ‘De Broeklanden’ in Elburg. Martin Leusink van de sponsorcommissie ging langs bij Allround Zonwering om het contract te ondertekenen. Sander Mensink nam de bijbehorende bos bloemen in ontvangst.

Allround Zonwering

Allround Zonwering is een fabrikant van buitenzonwering. Wij hebben het productieproces helemaal in eigen hand. Ieder product is daarmee maatwerk.

Het totale vloeroppervlak van Allround Zonwering in Elburg is inmiddels ca. 5900 m2. In Elburg wordt er door circa 40 fulltime medewerkers van A-tot-Z met man en macht gewerkt aan kwalitatieve producten.

Allround Zonwerking heeft in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan en is trots op wat er tot nu toe is gerealiseerd.

De kenmerken waar Alround Zonwerking voor staat:

  • Eigen ontwikkeling (100% dutch desing)
  • Eigen poedercoating
  • Eigen doekconfectie

Heeft u vragen over de producten van Allround Zonwering? Neem dan contact op!

https://www.allroundzonwering.nl/contact/

Allround Zonwering
Moerasstraat 5
8082 AJ Elburg
T: 0321-326185
E: [email protected]

Bron: elburgersc.nl