Nieuws

Aannemersbedrijf van Wijhe b.v. nieuwe bronzen sponsor!

8 mrt, 2023
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Aannemersbedrijf van Wijhe b.v. nieuwe bronzen sponsor! — elburgersc.nl

Ook aannemersbedrijf van Wijhe b.v. draagt de Elburger Sport Club een warm hart toe! Van Wijhe sponsort ESC en daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Daarom ging Laurens van ’t Oever met een bos bloemen naar Adriaan van Wijhe om het contract te tekenen en een bos bloemen te overhandigen!

Advertentie

Zoekt u in Elburg een bouwbedrijf om uw bouwplan te realiseren? Aannemersbedrijf Van Wijhe b.v. in Doornspijk is dé aannemer in de regio. In deze regio zijn door van Wijhe al veel projecten gerealiseerd, zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie en restauratie.

Wat Aannemersbedrijf van Wijhe b.v. onderscheidt naast kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap? Persoonlijk contact met u als opdrachtgever! U heeft één aanspreekpunt voor het volledige bouwplan. In alle fases geven we doordacht advies en zoeken het overleg. Zo bouwen of verbouwen we samen uw woning, bedrijfspand of agrarisch object.

U heeft een bouwkavel en wilt daarop een droomhuis realiseren? Begin bij Aannemersbedrijf Van Wijhe b.v. in Doornspijk. Wij hebben de afgelopen decennia vele vrije-sectorwoningen gerealiseerd in alle denkbare bouwstijlen: van notarishuis tot boerderij, van moderne villa tot jaren ’30 woning. Vrijstaande woningen en twee onder één kap huizen die we volledig realiseren: van ontwerp tot uitvoering en oplevering.

Verbouw/renovatie

Een uitbouw of aanbouw aan een woning, een uitbreiding van uw bedrijfspand: de verbouw specialisten van Aannemersbedrijf Van Wijhe b.v. geven u letterlijk en figuurlijk meer ruimte. Ook als u een pand (met achterstallig onderhoud) volledig wilt renoveren, vindt u bij ons een grote hoeveelheid kennis en ervaring. Daarbij voeren we desgewenst bouwkundige aanpassingen uit.

Heeft u een historisch pand of monument in bezit en overweegt u restauratie? Bent u een Vereniging van Eigenaren (VVE)? Weet dan dat Aannemersbedrijf Van Wijhe b.v. veel ervaring heeft met beperkte maar ook grotere objecten. Van het vervangen van klassiek voegwerk in een stadswoning te Elburg tot complete restauratie van een stoomgemaal: erfgoed is bij Van Wijhe in goede handen. In ons team zitten veel bouwvakkers die op een ambachtelijke wijze kunnen bouwen. Daarbij biedt onze eigen werkplaats voor machinale houtbewerking extra mogelijkheden.

Kijk op onze website voor meer informatie!

https://www.aannemersbedrijfvanwijhe.nl/
Aannemersbedrijf van Wijhe b.v.
Zuiderzeestraatweg West 24-K
8085 AE Doornspijk
Tel: 0525-661556
e-mail: [email protected]

Bron: elburgersc.nl