Logo — In Elburg

Nieuws

Aanmelden voor het ESC jeugd zaalvoetbaltoernooi 2022

10 dec, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Aanmelden voor het ESC jeugd zaalvoetbaltoernooi 2022 — elburgersc.nl

Zoals eerder aangekondigd is er ook dit jaar weer voor alle jeugdleden van ESC het traditionele jeugd zaalvoetbaltoernooi. Op vrijdag 30 december ’22 gaat het toernooi weer plaats vinden in de sporthal van MFC ’t Huiken te Elburg.

Advertentie
YouTap

Vanaf vandaag is de inschrijving online geopend en kun je jouw aanmelding via het digitale formulier invullen. (aanmelden kan tot en met zaterdag 24 december 2022)

Link voor het aanmeld formulier: https://forms.gle/FSNQ8XTr8J7NMLYr5

Het inschrijfgeld is net als voorgaande jaren € 1,- per deelnemer en kan op de dag van het toernooi bij binnenkomst afgegeven worden.

Als organisatie zijn wij nog opzoek naar ouders / verzorgers, oudere jeugd of overige leden die een gedeelte van de dag willen helpen tijdens het toernooi als scheidsrechter, teambegeleider of een andere organisatorische taak. Voor meer informatie, vragen of het aanmelden kun je contact opnemen met de organisatie via [email protected]

Natuurlijk hopen we als organisatie zoveel mogelijk deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers te mogen begroeten en zien we uit naar een sportief en gezellig toernooi.

Met dank aan de supporters vereniging Blauw Wit die het mede mogelijk maakt.

Bron: elburgersc.nl