Nieuws

Sponsortoernooi op zaterdag 20 augustus

28 jun, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Sponsortoernooi op zaterdag 20 augustus — elburgersc.nl

Aanmelden sponsortoernooi.

Advertentie

Op zaterdag 20 augustus 2022 staat het jaarlijkse Sponsortoernooi gepland. Aanmelden is mogelijk via het online aanmeldformulier.

Het toernooi in Elburg staat bekend als een gezellig en sportief toernooi en de “Kers op de taart” aan het eind van ieder voetbalseizoen voor iedere voetballiefhebber. Ook tijdens de 11 e editie blijft de formule onveranderd en zijn de regels simpel: 6 spelers en 1 keeper, geen slidings en maximaal 2 spelers uit een selectie team. Er wordt gespeeld op een half voetbalveld.

Ook het maatschappelijk belang staat altijd hoog in het vaandel van de Elburger SC. Dankzij sponsoren en deelnemers wordt er ieder jaar via het Rad van avontuur een mooi bedrag bij elkaar gebracht. Dit bedrag wordt verdubbeld en geschonken aan een goed doel. Tijdens de afgelopen editie in augustus mocht de toernooicommissie maar liefst € 2.400,- overhandigen aan Wim en Ada Hengeveld voor de ALS stichting. Het doel voor dit jaar hoopt de Elburger SC binnenkort bekend te maken.

Activiteiten voor de jeugd en de muzikale omlijsting met DJ Miquel, zullen dit jaar niet ontbreken en ook is er na afloop weer een BBQ voor alle sponsoren, deelnemers en supporters, waarvan de opbrengst (evenals de vorige editie) ook naar het goede doel gaat.

Wie neemt dit jaar de Aalt Petersen Schaal mee naar huis? Het is nog geen enkel team ooit gelukt om de titel te verdedigen, zijn de mannen man Martin Leusink op tijd geknipt om de titel te verdedigen?

Er kunnen maximaal 24 teams mee doen aan dit toernooi, dus wees er snel bij. Inschrijven op www.elburgersc.nl/aanmelden-sponsortoernooi. Sponsoren, maar ook andere geïnteresseerde bedrijven zijn van harte welkom op dit unieke toernooi, die eigenlijk alleen maar winnaars kent.

Bron: elburgersc.nl