Nieuws

Aanmelden ESC jeugd Zaalvoetbaltoernooi 2023

4 dec, 2023
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Aanmelden ESC jeugd Zaalvoetbaltoernooi 2023 — elburgersc.nl

Ook dit jaar organiseren wij weer het traditionele jeugd zaalvoetbaltoernooi. Op vrijdag 29 december ’23 in de sporthal van MFC ’t Huiken te Elburg. Voor alle jeugdleden van JO7 t/m JO15 / MO15. Met dank aan de supporters vereniging Blauw Wit die het mogelijk maakt om dit toernooi te organiseren.

Advertentie

Aanvang van het toernooi zal zijn 8:00 uur voor jongste jeugd. En de jeugd van JO15 / MO15 zal aan het einde van de middag rond 17:00 uur het toernooi weer afsluiten. Mede door de enorme groei van onze jeugdafdeling en de minimale aanmeldingen de afgelopen jaren in de categorie JO17 & JO19 hebben we besloten om deze te laten vervallen.

Inmiddels is de inschrijving online geopend en hebben de eerste jeugdleden zich
aangemeld. Ook jouw aanmelding via het digitale formulier zien wij graag tegemoet:

Link: https://forms.gle/jXoG2Ndfo7x6Gkbz5

In vergelijking met voorgaande jaren is de eigen bijdrage van 1 euro per deelnemer vervallen en neemt de supporters verenging Blauw Wit alle kosten voor hun rekening.

Wanneer de inschrijving gesloten is zal de indeling van de teams plaats vinden en het wedstrijdschema opgesteld worden. Deze zal per mail en via de website gedeeld worden.

Als organisatie zijn wij nog opzoek naar ouders / verzorgers, oudere jeugd of overige leden die een gedeelte van de dag willen helpen tijdens het toernooi als scheidsrechter, teambegeleider of een andere organisatorische taak.

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met de organisatie via [email protected] of mobiel: 06- 21868070

Natuurlijk hopen we als organisatie zoveel mogelijk deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers te mogen begroeten en zien we uit naar een sportief en gezellig toernooi.

Bron: elburgersc.nl