Nieuws

Aanmelden ESC jeugd Zaalvoetbaltoernooi 2022

14 dec, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
Aanmelden ESC jeugd Zaalvoetbaltoernooi 2022 — elburgersc.nl

Ook dit jaar zal er weer voor alle jeugdleden van ESC het traditionele jeugd zaalvoetbaltoernooi worden georganiseerd. Op vrijdag 30 december ’22 in de sporthal van MFC ’t Huiken te Elburg. Met dank aan de supporters vereniging Blauw Wit die het mede mogelijk maakt om dit toernooi te organiseren.

Advertentie

Aanvang van het toernooi zal rond 8:00 uur plaats vinden door jongste jeugd. En de oudste jeugd zal aan het einde van de middag rond 17:00 uur het toernooi weer afsluiten.

Inmiddels is de inschrijving online geopend en hebben de eerste jeugdleden zich aangemeld. Ook jouw aanmelding via het digitale formulier zien wij graag tegemoet:

Link: https://forms.gle/FSNQ8XTr8J7NMLYr5

Het inschrijfgeld is net al voorgaande jaren € 1,- per deelnemer en kan op de dag van het toernooi bij binnenkomst afgegeven worden.

Wanneer de inschrijving gesloten is zal de indeling van de teams plaats vinden en het wedstrijdschema opgesteld worden. Deze zal per mail en via de website gedeeld worden.

Als organisatie zijn wij nog opzoek naar ouders / verzorgers, oudere jeugd of overige leden die een gedeelte van de dag willen helpen tijdens het toernooi als scheidsrechter, teambegeleider of een andere organisatorische taak. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met de organisatie via [email protected] of mobiel: 06-21868070

Natuurlijk hopen we als organisatie zoveel mogelijk deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers te mogen begroeten en zien we uit naar een sportief en gezellig toernooi.

Bron: elburgersc.nl