Nieuws

Boothuis KNRM Station Elburg spinvrij

1 aug, 2022
knrm.nl logo knrm.nl
Boothuis KNRM Station Elburg spinvrij — knrm.nl

Het boothuis van KNRM Station Elburg ligt op een prachtig plekje omgeven door water (uiteraard) en groen. Vele spinnen ontdekken jaarlijks dat het hier goed toeven is. Spiderbuster maakt hier vervolgens korte metten mee.

Advertentie

De KNRM steunen kan op vele manieren. Mensen worden donateur (Redder aan de Wal), stellen jaarlijks een bedrag beschikbaar, worden lid van de Rederskring of nemen de KNRM op in hun testament. Daar zijn wij, als volledig onafhankelijke en ongesubsidieerde instantie, erg blij mee.

Spiderbuster Nederland BV steunt de KNRM ook maar dan in de vorm van het jaarlijks spinvrij maken van het boothuis. Dit gebeurt in het voorjaar en in het najaar. Op vakkundige en milieuvriendelijke wijze worden alle spinnen, spinrag en uitwerpselen verwijderd. De spinnen en nesten worden met een ragebol weg gehaald en verplaatst naar een nabij gelegen tuin of groene zone. Spiderbuster geeft bovendien de garantie dat de spinnen zo’n zes maanden weg blijven.

Open avond — knrm.nl
Lees ook Open avond

KNRM Elburg heeft in het bedrijfsleven meerdere “vrienden van het Station”. Zo mogen we bij de Jumbo statiegeldbonnetjes innen en sponsoren zij koffie en cake. EP Elburg heeft een magnetron en koelkast geschonken en de Firma Loedeman sponsort ons met nautische artikelen en kleding voor de crew. Het spreekt voor zich dat wij hier ontzettend blij mee zijn.

Wie KNRM Elburg (structureel) wil steunen kan contact opnemen met Rutger van Ommeren via telefoonnummer 06-30560481. Goed om te weten; de KNRM is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Bron: knrm.nl