Logo — In Elburg

Nieuws

#56 Column: Voorzitter Elburger SC

30 jun, 2024
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
#56 Column: Voorzitter Elburger SC — elburgersc.nl

Op zaterdag 8 juni jongstleden organiseerde de Elburger Sportclub in samenwerking met Buddy’s Bowling en Bites Elburg de tweede editie van het 7 vs 7 seniorentoernooi om de Buddy’s Cup. Ook deze tweede editie is zeer succesvol verlopen. Maar liefst 30 clubteams streden onder prima omstandigheden en in een goede en sportieve sfeer om de felbegeerde Buddy’s Cup. Het gezonde fanatisme bij de deelnemende teams was voelbaar op het veld en langs de lijn. Na afloop van de wedstrijden bleef het nog lang heel gezellig op ons sportpark en we kunnen dan ook tevreden terugkijken op een geslaagd evenement. Het organisatiecomité en alle andere vrijwilligers die hebben meegeholpen verdienen een groot compliment! Op naar de derde editie in 2025.

Advertentie
YouTap

In de bestuursvergadering van juni hebben we onder andere de volgende punten besproken: – introductie Lean Visscher en Sonja Broekhuizen; – opzet vrijwilligersavond; – Denktank ESC “Meer dan Voetbal”; – updaten visie en missie; – uitbreiding sportpark.

Ter afsluiting van het voetbalseizoen 2023-2024 organiseert de Elburger Sportclub op zaterdag 6 juli a.s. haar traditionele familiedag. Ook dit jaar worden er weer allerlei activiteiten georganiseerd voor onze leden en vrijwilligers zoals een jeugdtoernooi, een stormbaan, een springkussen voor de allerkleinsten, schminken, een voetbaltattoo zetten, een ballonnen-/zeepbelkunstenaar en een kinderdisco. Een deel van veld 2 is ingericht als horecaplein waar vanaf 12.30 uur de BBQ aanstaat. Ook worden onze jubilarissen tijdens deze familiedag gehuldigd. Het bedrijventoernooi is een vast onderdeel van onze familiedag waarbij diverse sponsoren en regionale bedrijven met elkaar strijden om de felbegeerde Aalt Petersen Schaal. Het volledige programma inclusief de verschillende aanvangstijden wordt uiteraard gecommuniceerd via onze gebruikelijke informatiekanalen. Het belooft dus weer een heel gezellige dag te worden waarvoor we al onze leden, vrijwilligers en sponsoren van harte uitnodigen. Komt allen op zaterdag 6 juli!

En dan nu……even rust. Mede namens het bestuur wil ik al onze leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters en andere betrokkenen bij onze mooie club een verdiende en fijne zomervakantie toewensen. Hopelijk zien we elkaar in augustus in een goede gezondheid, met nieuwe inspiratie en met hernieuwde energie terug op ons vertrouwde Burgemeester Bode Sportpark.

Jaap van der Beek

Voorzitter Elburger Sportclub

Bron: elburgersc.nl