Nieuws

#54 Column: Voorzitter Elburger SC

30 apr, 2024
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
#54 Column: Voorzitter Elburger SC — elburgersc.nl

De voorbereidingen op de twaalfde editie van de jaarlijkse Pinkstermarkt op maandag 20 mei a.s. zijn in volle gang. Op dit moment hebben zich al meer dan honderd standhouders aangemeld en zitten we in principe vol! De kleedjesmarkt is ook dit jaar een vast onderdeel van de Pinkstermarkt. Vooraf opgeven voor de kleedjesmarkt is niet mogelijk, hiervoor geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Hopelijk zijn de weergoden ons ook dit jaar goedgezind. Wij rekenen in ieder geval weer op heel veel bezoekers op maandag 20 mei.

Advertentie

Op zaterdag 8 juni a.s. organiseert de Elburger Sportclub in samenwerking met Buddy’s Bowling en Bites Elburg de tweede editie van de Buddy’s Cup. Het betreft een 7 vs 7 seniorentoernooi voor clubteams voor heren uit de 5e en 6e klasse. Alle wedstrijden van de maar liefst 30 deelnemende teams worden gespeeld op ons eigen Burgemeester Bode Sportpark. Uiteraard zorgen onze vrijwilligers in de kantine en achter de bar goed voor de inwendige mens. Ook wordt er tijdens het toernooi gezorgd voor een gezellige muzikale omlijsting en maakt DJ Mark Louda er in de “derde” helft samen met een live artiest weer één groot feest van.

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze club. Zij zijn de kurk waarop de Elburger Sportclub drijft. Wij zijn dan ook blij en trots op het feit dat we sinds kort beschikken over een zeer actieve vrijwilligerscommissie. Deze commissie houdt zich nog intensiever bezig met de werving inclusief introductie en begeleiding van (nieuwe) vrijwilligers. Wij wensen deze nieuwe commissie veel succes met hun uitdagende werkzaamheden.

De Veluwecupcommissie heeft een aantal wijzigingen aangebracht in het wedstrijdschema van de dertiende editie van de Veluwecup in augustus 2024. Het nieuwe wedstrijdschema ziet er nu als volgt uit: zaterdag 17 augustus SV ’t Harde-OWIOS om 12.30 uur en DSV ’61-ESC om 14.30 uur, dinsdag 20 augustus ESC-SV ’t Harde om 19.30 uur, woensdag 21 augustus OWIOS-DSV ’61 om 19.30 uur en tenslotte zaterdag 24 augustus DSV ’61-SV ’t Harde om 12.30 uur en ESC-OWIOS om 14.30 uur. Alle wedstrijden worden gespeeld op ons eigen Burgemeester Bode Sportpark.

Ook dit voetbalseizoen 2023-2024 sluiten we af met de traditionele familiedag. Dit jaar wordt onze familiedag georganiseerd op zaterdag 6 juli a.s. Vaste onderdelen van onze familiedag zijn ook dit jaar weer het bedrijventoernooi en de huldiging van onze jubilarissen. Alle jubilarissen (25, 40, 50 en 60 jaar onafgebroken lid van de Elburger Sportclub) hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Het volledige programma van de familiedag zal te zijner tijd via onze gebruikelijke informatiekanalen worden gecommuniceerd. Houd alvast de datum van 6 juli vrij!

Jaap van der Beek

Voorzitter Elburger Sportclub

Bron: elburgersc.nl