Logo — In Elburg

Nieuws

5 dagen lange Outreach Elburg

8 jul, 2022
5 dagen lange Outreach Elburg —

Outreach Elburg

Advertentie
Tabernakel Tenten

Van 19 tot 23 juli 2022 zal Outreach Elburg weer plaats vinden!

Outreach Elburg bestaat uit een groep enthousiaste mensen uit verschillende kerken. Outreach betekend letterlijk: “uitreiken” en als team is het dan ook ons verlangen om uit te reiken naar Elburg en omgeving en door verschillende activiteiten Gods liefde te laten zien.

Tijdens deze week zal het Outreach Café, Beekstraat 13, in de stad geopend zijn waar je terecht kunt voor aanbidding, onderwijs, gebed, evangelisatie, ontmoeting en gezelligheid. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd.
Het complete programma staat begin juli online op www.outreachelburg.nl en zal dan ook te vinden zijn op Facebook en Instagram.

We hopen dat we meer christenen in actie krijgen om actief in hun leven het geloof te delen in woord en werk, en hopen dat deze week voor hen een aansporing mag zijn om hun geloof uit te delen.

Hierbij nodigen wij jou uit om mee te doen!

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar: [email protected] of ons een bericht te doen op Instagram of Facebook! Natuurlijk kan je ook tijdens de week spontaan binnen lopen.