Logo — In Elburg

Nieuws

#45 Column: Voorzitter Elburger SC

31 jul, 2023
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
#45 Column: Voorzitter Elburger SC — elburgersc.nl

De zomervakantie is weliswaar nog volop aan de gang, maar toch beginnen in de komende maand augustus ook de voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024 alweer. De meeste teams hervatten hun trainingen, de eerste oefenwedstrijden worden gespeeld en het traditionele toernooi om de Veluwecup start op zaterdag 19 augustus a.s. met de wedstrijd van de Elburger Sportclub tegen OWIOS op sportpark Bovenmolen in Oldebroek (kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website www.veluwecup.nl). Menig voetballiefhebber kijkt al reikhalzend uit naar deze start van het nieuwe voetbalseizoen.

Advertentie
YouTap

Op de eerste dag van de afgelopen maand juli vond onze jaarlijkse familiedag plaats. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde, gezellige en sfeervolle dag waarbij alle programma-onderdelen zich konden verheugen in een grote belangstelling. ’s Morgens kwam onze eigen jeugd uitgebreid aan bod. Zij konden zich helemaal uitleven in diverse mixtoernooien, penaltybokalen, bubbelvoetbal en voetbowlen. Ter omlijsting was er een groot springkussen en konden de kinderen zich laten schminken. ’s Middags was er de 12e editie van ons bedrijventoernooi met deelname van maar liefst 25 fanatieke teams die streden om de felbegeerde Aalt Petersen Schaal. Na een spannende en sportieve strijd werd het team van Lunenberg Advocaten de verdiende winnaar van de Aalt Petersen Schaal. In de namiddag en ’s avonds barstte het feest los met medewerking van DJ Miguel, een grote BBQ en een Rad van Avontuur. Tijdens dit feest werden de jubilarissen van de Elburger Sportclub gehuldigd. De opbrengst van het Rad was 1550 euro. Dit bedrag wordt gedoneerd aan het KWF. We willen alle leden, sponsoren, deelnemers en natuurlijk alle vrijwilligers enorm bedanken voor hun aanwezigheid en inzet. Zonder hen was deze familiedag en het bedrijventoernooi niet mogelijk geweest. De datum van de familiedag 2024 hebben we ook al gepland: zaterdag 6 juli 2024!

Zaterdag 26 augustus a.s. organiseert de Elburger Sportclub de aftrapdag voor het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024. Het is de bedoeling om samen met de activiteitencommissie het nieuwe seizoen te openen met een mooie en gezellige dag voor alle betrokkenen binnen de club. Nadere informatie over het programma van de aftrapdag volgt later via e-mail, onze website en onze bekende social-media kanalen.

Vooraankondiging: Op maandag 2 oktober a.s. organiseert de Elburger Sportclub haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. In deze vergadering leggen we uiteraard rekening en verantwoording af aan onze leden over het gevoerde financiële beleid. Ook willen we de toekomstige ontwikkelingen rondom ons Burgemeester Bode Sportpark met onze leden delen. De twee kandidaat-bestuursleden Marion Vos (Jeugdzaken) en Ronald Cleijsen (Commerciële Zaken) worden officieel ter benoeming voorgedragen. Jaap van der Beek (voorzitter), Mike van der Ziel (Facilitaire Zaken) en Niels Bosman (PR en Communicatie) zijn aftredend en herkiesbaar. De volledige agenda zal in september 2023 naar alle leden worden gecommuniceerd. De mening van onze leden doet ertoe en geeft ons input op het gevoerde beleid en voor het nog te voeren beleid. Daarom vinden wij het belangrijk dat heel veel leden en ouders van onze jeugdleden op de Algemene Ledenvergadering aanwezig zijn. Houd de datum van 2 oktober a.s. dus vrij en praat, denk en beslis met ons mee!

Hopelijk zien we elkaar de komende maand augustus in een goede gezondheid op ons gezellige Burgemeester Bode Sportpark en kunnen we weer samen genieten van een nieuw, mooi en sportief voetbalseizoen 2023-2024.

Jaap van der Beek
Voorzitter Elburger Sportclub

Bron: elburgersc.nl