Logo — In Elburg

Nieuws

#35 Column: Voorzitter Elburger SC

30 sep, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
#35 Column: Voorzitter Elburger SC — elburgersc.nl

Een mooi begin van de maand september was de start van de leuke en gezellige Franken Dakkapellen voetbalschool van de Elburger Sportclub. Op zaterdag 10 september was de aftrap van de voetbalschool voor kinderen in de leeftijd van 4, 5 en 6 jaar. Er was op de zaterdagen in september telkens een mooie, grote opkomst van ruim 30 jonge voetballers en voetbalsters, die kennis maakten met de eerste beginselen van de voetbalsport. Ook de komende zaterdagen in oktober en november wordt de Franken Dakkapellen voetbalschool georganiseerd van 10.15 tot 11.15 uur op ons eigen Burgemeester Bode Sportpark. Als je het leuk vindt om een keertje mee te doen en ben je 4, 5 of 6 jaar, dan ben je van harte welkom. Deelname is gratis. Opgeven kan via de link: www.elburgersc.nl/voetbalschool/aanmelden-voetbalschool/

Advertentie
Tabernakel Tenten

Afgelopen zaterdag werd traditioneel voor de start van de nieuwe competitie het eerste exemplaar van de nieuwe presentatiegids seizoen 2022-2023 uitgereikt. De presentatiegidscommissie heeft het afgelopen seizoen ontzettend veel werk verricht. Het resultaat mag er dan ook zijn: goed leesbare en originele artikelen en een compleet nieuwe vormgeving. Kortom, een professionele gids van maar liefst 76 pagina’s. Een groot compliment voor de presentatiegidscommissie en een woord van dank voor hun enorme inzet is zeker op zijn plaats! Deze week is de nieuwe presentatiegids bezorgd bij onze leden, donateurs, sponsoren en leden van de Businessclub.

Ook werd afgelopen zaterdag de Grote ESC-reünie georganiseerd. Meer dan 200 reünisten konden vanaf 17.00 uur weer eens even bijpraten met vele oude bekenden die ze soms al jaren niet meer hadden gezien. Het is een zeer geslaagde en sfeervolle avond geworden. Gezien de enthousiaste reacties is dit evenement zeker voor herhaling vatbaar. Dank aan de reüniecommissie voor de perfecte organisatie, voor hun enorme inzet en voor de gezellige avond. Het was top!

Ook dit jaar doet de Elburger Sportclub weer mee aan de Grote Clubactie om de clubkas te spekken. Vanaf zaterdag 24 september jongstleden proberen we samen zoveel mogelijk loten te verkopen. We roepen al onze leden en andere betrokkenen die onze club een warm hart toedragen op om aan deze actie deel te nemen en daarmee onze club te ondersteunen. Elke euro is welkom om onze club gezond te houden.

Aanstaande maandag 3 oktober organiseren wij onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Onderwerpen die aan de orde komen, zijn onder andere: – een terugblik op het afgelopen jaar en een vooruitblik naar de komende jaren; – de jaarrekening 2021-2022 en de definitieve begrotingscijfers; – aftreden en (her)benoeming bestuursleden. Als bestuur hechten wij veel waarde aan de mening van onze leden. Daarom nodigen wij al onze leden van harte uit om aanstaande maandag aanwezig te zijn en samen met ons mee te praten, mee te denken en mee te beslissen.

Wegens succes geprolongeerd! Het ESC Oktoberfest was vorig jaar een daverend succes. Op zaterdag 22 oktober a.s. organiseert de activiteitencommissie daarom ook dit jaar weer het ESC Oktoberfest. Alle leden met aanhang worden uitgenodigd voor deze avond vol gezelligheid. De dresscode is Tiroler en de toegang is 18+. Komt allen!

Eind juni 2022 hebben we op de familiedag onze jubilarissen gehuldigd. Niet alle jubilarissen konden daarbij aanwezig zijn. In de komende periode is het bestuur voornemens om alle jubilarissen die op de familiedag verhinderd waren alsnog even in het zonnetje te zetten. We doen dit in de vorm van een kort huisbezoekje waarbij we de jubileumattenties aan de betreffende jubilarissen zullen overhandigen.

Jaap van der Beek

Voorzitter Elburger Sportclub

Bron: elburgersc.nl