Nieuws

#34 Column: Voorzitter Elburger SC

31 aug, 2022
elburgersc.nl logo elburgersc.nl
#34 Column: Voorzitter Elburger SC — elburgersc.nl

De kop is eraf. Na de voorbereidingswedstrijden in de afgelopen maand gaan in september de eerste bekerwedstrijden van start, gevolgd door de eerste competitiewedstrijden. De kantine is weer geopend op elke donderdagavond en op de zaterdagen. Het wordt dus weer genieten voor al onze leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren.

Advertentie

Zaterdag 20 augustus jongstleden vond de 11e editie van het sponsortoernooi van de Elburger Sportclub plaats. Het is weer een zeer geslaagde en gezellige dag geworden. De opbrengst van deze dag was 2425 euro en werd door de sponsortoernooicommissie overhandigd aan Ada Hengeveld en is bestemd voor de Stichting ALS. Complimenten voor de sponsortoernooicommissie en voor alle vrijwilligers voor de goede organisatie van deze dag.

Afgelopen zaterdag was de officiële opening van het voetbalseizoen voor onze jeugd. Onder grote belangstelling en stralende weersomstandigheden kregen de jonge voetballers en voetbalsters allerlei leuke spelvormen aangeboden en clinics door de 1e selecties van onze Mannen en Vrouwen. Ook werd op deze aftrapdag onze eigen mascotte “Botje” geïntroduceerd. Gezien de grote belangstelling en het enthousiasme bij zowel de ouders als bij de jeugd, kunnen we spreken van een geslaagde seizoensopening. Dank aan de jeugdcommissie en aan alle andere vrijwilligers die hebben meegeholpen aan deze aftrapdag.

De Elburger Sportclub doet ook dit jaar weer mee aan de actie Rabo ClubSupport van de Rabobank Noord Veluwe. De Rabobank Noord Veluwe stelt een mooi bedrag beschikbaar voor verenigingen en stichtingen. Van 5 tot en met 27 september kunnen leden van de Rabobank stemmen op de Rabo ClubSupport. Ieder lid van de Rabobank ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Dus: iedereen die onze club een warm hart toedraagt, mag twee stemmen uitbrengen op de Elburger Sportclub!

Op zaterdag 10 september a.s. starten we weer met de leuke en gezellige Franken Dakkapellen voetbalschool van de Elburger Sportclub. Kinderen in de leeftijd van 4, 5 en 6 jaar leren spelenderwijs de eerste beginselen van het voetbalspel. De voetbalschool start om 10.15 uur en we sluiten af om ongeveer 11.15 uur. Plezier, bewegen en gezelligheid staan voorop. Als je het leuk vindt om een keertje mee te doen of om een keertje te komen kijken, dan ben je van harte welkom. Neem je vriendjes of vriendinnetjes gezellig mee. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden kan via: www.elburgersc.nl/voetbalschool/aanmelden-voetbalschool/

Tot zaterdag 10 september!

De Elburger Sportclub hecht veel waarde aan een goede samenwerking met haar sponsoren. Zonder sponsoring kan onze vereniging niet functioneren. Als blijk van waardering willen wij onze sponsoren en de leden van de businessclub dan ook graag een interessante sponsoravond aanbieden op maandag 19 september a.s. In onze eigen kantine zal Benno Schildkamp als gastspreker optreden. Benno schreef het boek “Voetballend ondernemen”. Zijn visie is bekroond met de Award “Het slimste bedrijf van Nederland 2012” en met het winnen van de 1e prijs “Goede Praktijken Competitie 2014” door het ministerie van Sociale Zaken. Het belooft dus een zeer enerverende avond te worden.

Het eerste exemplaar van onze presentatiegids voor het seizoen 2022-2023 zal officieel worden uitgereikt op zaterdagmorgen 24 september a.s. In de week daarna zal de verdere distributie van de nieuwe presentatiegids plaatsvinden onder al onze leden en sponsoren.

Reminder: De jubileumcommissie gaat met veel plezier de Grote ESC-reünie die gepland stond voor het jubileumjaar 2020 alsnog organiseren. En wel op zaterdag 24 september a.s. Het programma start rond 17.00 uur en kent een aantal sfeer verhogende activiteiten. Uiteraard is er ook heel veel tijd om bij te praten met al die oud-teamgenoten, leiders, masseurs, bestuursleden, scheidsrechters, barmensen, trouwe supporters en andere vast veel ouder geworden bekenden die je al jaren niet hebt gezien. Dus laat je verrassen en meld je direct aan én zeg tegen al je ESC-vrienden van vroeger dat ze zich ook aanmelden! Aanmelden kan via de aanmeldlink: https://www.elburgersc.nl/aanmelden-reunie/.

Save the date: Op maandag 3 oktober a.s. organiseren wij onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. In deze vergadering leggen we uiteraard rekening en verantwoording af aan onze leden over het gevoerde financiële beleid. Daarnaast vinden we het belangrijk om toekomstige ontwikkelingen en ons bestuurlijke functioneren met onze leden te delen. De mening van onze leden doet ertoe en geeft ons input op het gevoerde beleid en voor het nog te voeren beleid. Daarom vinden wij het belangrijk dat heel veel van onze leden op de Algemene Ledenvergadering aanwezig zijn. Dus: houd de datum van 3 oktober a.s. vrij en praat, denk en beslis met ons mee!

Jaap van der Beek

Voorzitter Elburger Sportclub

Bron: elburgersc.nl