Nieuws

11 september VEG Jongerendag en nog veel meer!

22 aug, 2022
vegelburg.nl logo vegelburg.nl
11 september VEG Jongerendag en nog veel meer! — vegelburg.nl

Na een periode van relatieve rust staat het nieuwe seizoen op het punt van beginnen. Vanaf september staat de agenda weer bol van de activiteiten in onze gemeente! Natuurlijk staat het kampeerweekend gepland voor het eerste weekend van september, maar ook 11 september wordt een volle dag. Daarom nu alvast het programma voor die dag op een rij.

Advertentie

In de eerste plaats is 11 september de VEG Jongerendag. Die kent een aantal activiteiten (maar er is nog meer dus lees vooral verder tot het eind van het bericht….):

9.45 uur Ochtendienst
De ochtenddienst is gericht op jongeren. De aanbidding zal verzorgt worden door aanbiddingsleider Hanne de vries en zijn band. Marianne Esselink zal kort spreken over het onderwerp seksualiteit en geloof (het thema van de dag).

Aansluitend aan deze kerkdienst zal er naar de volgende locatie vertrokken worden waar de BBQ en Middagactiviteiten plaatsvinden.

12.00 uur: BBQ en aansluitend de Mega grote gezellige VEG-jongerendag spelmiddag.

  • Locatie is bij familie Westerink ( tempelweg 1 , 8081PK Elburg)

Er zal een lekkere BBQ worden georganiseerd om samen met alle jongeren uit onze gemeente te eten. Aansluitend op deze barbecue hebben de Rocksolid groep en de huisgroepen spelactiviteiten georganiseerd…. Aanmelden voor de BBQ en het middagprogramma kan via de agenda in Scipio.

16.00 uur @ the crossdienst buitendienst

  • locatie Familie westerink ( tempelweg 1 , 8081PK Elburg)

Deze dienst zal buiten worden gehouden in de openlucht . De spreker van de middag is Robert Pruis en de aanbidding zal worden geleid door de band Zuiver.

Maar dat is nog niet alles…..

14.30 uur Aangepaste dienst
Deze dienst is speciaal gericht op onze broeders en zusters met een verstandelijke beperking. Durk Muurling zal voorgaan in deze dienst.

17.00 uur Middagdienst
Normaal gesproken vervalt de reguliere middagdienst als er een @the crossdienst is. Omdat de jongeren dit keer op locatie zijn en geen gebruik maken van het kerkgebouw is er in tegenstelling tot wat er in het maandblad staat toch een 17.00 uursdienst worden georganiseerd.

Kortom veel activiteiten op één zondag. We zijn dankbaar voor alle mogelijkheden die God ons zo biedt om Zijn naam groot te maken en met elkaar gemeente te zijn.

Bron: vegelburg.nl